mandag 11. juni 2012

Rester....


av klubbmaten,
ble min middag/kvelds på søndagen.
mmmmmmm....
og pepsi max i favorittkoppen min....



Jeg laget baconsurret kylligfilet med soltørket tomater inni.
Disse ble lagt i dampovnen.
Og ble saftige og gode.

Oppskrift:

Kylligfileter
Bacon
Hakkede soltørket tomater
Salt & Pepper

Del filetene i 2 deler. Skjær så hver av dem nesten i to.
Fyll inni med soltørkede tomater, salt og pepper.
Surr rundt med bacon.
Pakk dem inn i gladplast
og knytt igjen.

Disse dampes i ca 25 min.
Så tas de ut av plasten og grilles i ca 5 min.
Da har baconet blitt sprøtt og godt.

Jeg serverte kyllingen med 
salat, focaccia, soltørkede tomater i olje
og hvitløksdressing/dip.

Kjempe godt og veldig lettvint,
da det meste kan gjøres på forhånd.

Jeg laget focacciaen og dressingen dagen før, 
kyllingene ble lagt i plasten på morgenen
og salaten ble laget noen timer før.

Kjempe godt var det og det skal prøves igjen :-)

Ha en flott ukestart!
KLEM






3 kommentarer:

  1. Nam...dei såg kjempegode ut, og for ein god idé! Det fekk eg jammen lyst å laga nå...Kva er dampovn? Eg har berre vanleg ovn..
    Eg notere meg oppskrifta :) Ha ei fin veka!

    SvarSlett
  2. NYDELIG var det:) og som alltid koselig med klubb!!

    Ha en fortsatt fin mandag:)

    Kaja

    SvarSlett
  3. Hei søteste,

    Dette så fabelaktig ut!
    ME LIKE!
    Absolutt noe jeg kommer til å prøve.

    Fin tirsdag til deg! Jeg svever i en lykkesky i dag, for i dag fikk jeg vite at den jobben jeg har hatt lyst på åh så lenge er min! JUHU! Kan ikke røpe hva det er ennå, men det er definitivt i min gate! YEAY!

    Takk for fin kommentar inne hos meg, setter så pris på at du tar deg tid til det!

    Klem & smil

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord på bloggen min :-)
Det gjør meg SÅ glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...