av klubbmaten,
ble min middag/kvelds på søndagen.
mmmmmmm....
og pepsi max i favorittkoppen min....
Jeg laget baconsurret kylligfilet med soltørket tomater inni.
Disse ble lagt i dampovnen.
Og ble saftige og gode.
Oppskrift:
Kylligfileter
Bacon
Hakkede soltørket tomater
Salt & Pepper
Del filetene i 2 deler. Skjær så hver av dem nesten i to.
Fyll inni med soltørkede tomater, salt og pepper.
Surr rundt med bacon.
Pakk dem inn i gladplast
og knytt igjen.
Disse dampes i ca 25 min.
Så tas de ut av plasten og grilles i ca 5 min.
Da har baconet blitt sprøtt og godt.
Jeg serverte kyllingen med
salat, focaccia, soltørkede tomater i olje
og hvitløksdressing/dip.
Kjempe godt og veldig lettvint,
da det meste kan gjøres på forhånd.
Jeg laget focacciaen og dressingen dagen før,
kyllingene ble lagt i plasten på morgenen
og salaten ble laget noen timer før.
Kjempe godt var det og det skal prøves igjen :-)
Ha en flott ukestart!
KLEM
Nam...dei såg kjempegode ut, og for ein god idé! Det fekk eg jammen lyst å laga nå...Kva er dampovn? Eg har berre vanleg ovn..
SvarSlettEg notere meg oppskrifta :) Ha ei fin veka!
NYDELIG var det:) og som alltid koselig med klubb!!
SvarSlettHa en fortsatt fin mandag:)
Kaja
Hei søteste,
SvarSlettDette så fabelaktig ut!
ME LIKE!
Absolutt noe jeg kommer til å prøve.
Fin tirsdag til deg! Jeg svever i en lykkesky i dag, for i dag fikk jeg vite at den jobben jeg har hatt lyst på åh så lenge er min! JUHU! Kan ikke røpe hva det er ennå, men det er definitivt i min gate! YEAY!
Takk for fin kommentar inne hos meg, setter så pris på at du tar deg tid til det!
Klem & smil