fredag 3. juni 2011

Nytt teppe i stua!

Ja, da fikk jeg kjøpt nytt teppe i stua, og det ble lilla.


Har dilla på lilla, har vel hatt det siden i fjor egentlig. Tror jentene er lei lilla :-)Ellers så går det mye i oppakking, og det tar jo aldri slutt!!


Når jeg trodde jeg endelig hadde tatt alle eskene med "kjøkken" på, så fant jeg ut at jeg ikke hadde pakket ut hele middagsserviset og ikke alle fatene og formene mine......Helt utrolig hva man har!


Vi pakket ned alt for et år siden, og noe skulle i leiligheten, og noe skulle lagres. Det som skulle lagres måtte deles opp på forskjellige plasser, pga plass.Så nå skal vi liksom hente frem alt, men hvor er alt??!!Noe her og noe der :-)Godt det er lenge til neste gang ( hahaha... Skjer aldri igjen!!)Jaja, det kommer seg godt i huset, og vi satser på innflytting til neste helg.Da har verdens beste samboer bursdag, og da hadde det passet fint med det første familieselskapet i huset vårt!Ha en fin helg!!

1 kommentar:

  1. Kult teppe! Er på leting etter teppe selv, men klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg skal gå for teppe under spisestuen eller sofadelen..

    Elsker tapetet ditt forresten! Kjempefint!

    Her går det også i oppakking, men jeg innser nå at jeg har altfor lite til å fylle et hus. haha

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen noen ord på bloggen min :-)
Det gjør meg SÅ glad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...